Agregador de canales de noticias

Èxit de participació al Dimecres de Vela especial per a Jutges

FCV - Mié, 12/12/2018 - 17:09

Ahir, 12 de desembre, va celebrar-se la 2a sessió dels Dimecres de Vela de Formació Contínua, especial per Jutges. La sessió va ser a càrrec de Cristòfol Morales i Francisco Quiñonero i va tractar sobre “Juguem amb el Reglament: Protestes, Sol·licituds de reparació i Resolucions”, destinada a Jutges, Oficials i Mesuradors.

Els més de 30 assistents i tota la gent que va seguir la sessió via streaming van gaudir d'una xerrada on es van unificar criteris i es van acostar als de la World Sailing; es van refrescar conceptes; es van donar les pautes per a la resolució de protestes; i es van compartir diferents punts de vista entre els presents.

El pròxim Dimecres de Vela serà el 16 de gener i la seva temàtica serà "Gerència | Directius | Tècnics". Pròximament us donarem més informació.

Finalitza l’Esport Blau Escolar de l’IE Mar Mediterrània de Mataró

FCV - Lun, 12/10/2018 - 16:08

Avui, 10 de desembre, els alumnes de 5è de primària de l’Institut Escola Mar Mediterrània de Mataró han completat les 10 sessions del programa Esport Blau Escolar.

Els alumnes d’aquest Centre d’Ensenyament van iniciar aquest programa el passat 24 de setembre i durant aquest temps s’han format a les instal·lacions de l’Escola de Vela de Mataró, sota uns estàndards del Sistema d’Ensenyament Unificat, en Vela Col·lectiva, Vela Doble i Vela Individual.

Aquest projecte, organitzat per la Federació Catalana de Vela, conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport de i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, té per objectius: impulsar la iniciació i el coneixement dels esports de mar en l’entorn nàutic en la població infantil, especialment en les comarques costaneres; educar mitjançant l’esport a treballar en equip, respectar el medi, divertir-se i conèixer les nostres aigües amb la complicitat dels mestres i dels tècnics i tècniques d’esport; i assolir l’autonomia del navegant garantint un nivell adient de navegació.

El programa combina l’educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en esports de mar i medi marí, en el marc curricular de l’àrea d’Educació Física, i amb un tractament interdisciplinari. L’alumnat rebrà un certificat on s'acredita que ha assolit els estàndards tècnics d’ensenyament de les disciplines practicades.

En aquest projecte també hi participen: el Centre d’Ensenyament GRECS de Roses (GEN Roses); l’Escola Edumar de Castelldefels (CN Castelldefels); l’Escola l’ARJAU de Vilanova i la Geltrú (CN Vilanova); el CEIP Mediterrani de l’Ampolla (CN Ampolla); l’Escola Jacint Verdaguer del Prat del Llobregat (CMV el Prat); i el Col·legi La Salle de Palamós (CN Palamós).

Els regatistes catalans, protagonistes del 68è Trofeu Ciutat de Palma

FCV - Lun, 12/10/2018 - 11:25

Del 6 al 9 de desembre s'ha celebrat el 68è Trofeu de Palma, organitzat pel Real Club Náutico de Palma, per a les classes Optimist; 420, Europa; i Làser 4.7, amb una destacada actuació de la Vela Catalana.

Marc Tello, regatista del CN El Balís, es proclama guanyador absolut de la classe Europa. Oriol Piña, regatista del CN Estartit, puja al podi amb una 3a posició. En categoria femenina, Elisabet Llargues, regatista del CN Lloret, és 1a; Patricia Figuerola, regatista del CN Estartit, 2a; i Lluïsa Puig, també del CN Estartit, 3a.

En Làser 4.7, Robert Keal, regatista del CN El Balís, puja al podi amb una 3a posició.

El trofeu ha gaudit d'unes molt bones condicions de vent i s'han disputat 7 proves en total.

Enhorabona a tota la flota desplaçada a Mallorca!

Foto: MartínezStudio

Gran paper de la Vela Catalana al Campionat d'Espanya de Làser Stàndard i Radial

FCV - Lun, 12/10/2018 - 11:01

Del 6 al 9 de desembre s'ha disputat el Campionat d'Espanya de Làser Stàndard i Radial a les Palmes de Gran Canària, emmarcat dintre de la Setmana Olímpica Canària, amb una gran actuació dels regatistes catalans.

Mon Cañellas, regatista del CN Cambrils, es proclama subcampió d'Espanya en Làser Stàndard; Marcelo Cairo, regatista del CN Cambrils, finalitza 4t absolut i es proclama campió S21 en Làser Stàndard; i Virginia Guillermo, regatista del CN Salou, finalitza 4a absoluta, subcampiona femenina i campiona S21 en Làser Radial.

Resultats complets: https://bit.ly/2EhjDQP

Enhorabona a tota la flota de Làser desplaçada fins a Canàries!

Decés de Fernando Muñoz Bonet

FCV - Mar, 12/04/2018 - 13:59

Fernando Muñoz Bonet "Nandu" ha mort als 62 anys. El "Nandu ha estat Comodor i membre de Junta Directiva del CN L'Escala des de l'any 2003 i un destacat navegant estimat per tots.

Des de la Federació Catalana de Vela volem transmetre a tota la família i amics el nostre més sincer condol.

Les vetlla es realitzarà al Tanatori de l'Escala avui de 16h a 20h i demà de 10 a 13h.

 

 

3 de desembre: Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

FCV - Lun, 12/03/2018 - 12:14

Avui, 3 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Federació Catalana de Vela es suma a les mostres de suport i empatia cap a totes aquelles persones (es calcula que al voltant d’un 15% de la població) que tenen alguna mena de diversitat funcional, amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats creant una societat inclusiva i accessible.

A la Vela Catalana treballem per garantir que aquesta igualtat, a més d’un dret universal, sigui una realitat. Per això, des de l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa de la Federació treballem per promoure l’accessibilitat dels entorns; impulsar la convivència i les relacions socials; fomentar l’autonomia de les persones; i augmentar la qualitat de vida de les persones.

A més a més, cal recordar que aquest any la Federació va celebrar el passat mes d'abril la primera edició del Campionat Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, el primer campionat oficial organitzat per una federació esportiva a Catalunya.

Gràcies a tots els Clubs i Escoles que hi participeu!

Dimecres de Vela especial Jutges - 12 de desembre

FCV - Vie, 11/30/2018 - 15:35

El pròxim 12 de desembre es celebrarà la 2ª sessió dels Dimecres de Vela de Formació Contínua, especial per Jutges. La sessió serà a càrrec de Cristòfol Morales i Francisco Quiñonero i tractarà sobre “Juguem amb el Reglament: Protestes, Sol·licituds de reparació i Resolucions”, destinada a Jutges, Oficials i Mesuradors.

L’objectiu d’aquest Dimecres de Vela serà el d’unificar criteris i acostar-los als de la World Sailing; refrescar conceptes; donar pautes per a la resolució de protestes; i compartir punts de vista.

Els Dimecres de Vela tenen per objectiu que tots els federats millorin les seves competències amb temàtiques poc explotades i d’interès popular, fent possible que actualitzin els seus coneixements constantment.

Tan si es vol seguir la formació presencialment com via streaming, per a participar-hi és indispensable estar federat i fer la reserva de la plaça al web de l’Escola Catalana de Vela.

Horari: de 18 a 21h.

Lloc: Barcelona International Sailing Center (BISC)*

Preu: Gratuït

Inscripció presencial: https://bit.ly/2Q1ENbU

Inscripció streaming: https://bit.ly/2Sk86Dm

*Aparcament gratuït

Us hi esperem a totes i tots!

Un Mar Solidari: Navega amb la Marató de TV3

FCV - Vie, 11/30/2018 - 10:55

Un any més us convidem a sumar-vos a la gran festa de la solidaritat de Catalunya, la Marató de TV3, que es celebrarà el 16 de desembre i que ajudarà a recaptar fons per la investigació sobre el càncer.

Enguany us presentem un nou concepte de campanya - Un mar solidari -  perquè tothom participi en les diferents activitats que es realitzaran a les Escoles de Vela, sigui una sortida, una regata, una travessa, una activitat de mar... per tal que la jornada sigui tot un èxit de participació i, sobretot, de solidaritat. Un dia perquè totes i tots els alumnes de les Escoles de Vela, els abonats i socis dels Clubs i les persones externes que es vulguin apropar al mar, aportin el seu granet de sorra. Els fonts recaptats en la inscripció es donaran a Marató.

Des de la Federació farem la nostra aportació solidària amb la plena subvenció dels carnets d’escola d'1 dia, una acció que s'integra dintre del programa de Vela Solidària de Responsabilitat Social Corporativa.

Podeu conèixer les activitats* que les Escoles de Vela us proposen al web de l’Escola Catalana de Vela: https://bit.ly/2U4Gzrc

*A mida que s’apropi el 16 de desembre s’aniran penjant més activitats.

Gràcies per sumar-vos-hi!

2a edició Guardons de l’Esport de la Fundació Catalana de l’Esport

FCV - Vie, 11/30/2018 - 10:27

Ahir, 29 de novembre, la Federació Catalana de Vela va assistir a la 2a edició Guardons de l’Esport, organitzada per la Fundació Catalana de l’Esport - entitat que col·labora activament en el projecte de Vela d'Igualtat promogut per la Federació -  en reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, gràcies a l’esport i/o l’activitat física treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat.

A l’acte es van premiar 6 categories diferents de projectes: Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social; Difusió dels valors de l’esport; Educació i esport de lleure; Foment i difusió dels hàbits esportius; L’esport català al món; i Patrocini i mecenatge.

Guanyadors: http://guardons.cat/guardonats-2a-edicio/

L’acte va estar presidit per diferents autoritats del món de l’esport de Catalunya: el secretari general del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; la diputada delegada d’Esports, Maite Fandos; l’expresident de la Federació Catalana de Vela i exsecretari general del Consell Català de l’Esport, Joan Anton Camuñas; i la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Catalunya, Marta Carranza. A més a més, a l’acte també hi van assistir representants de les federacions esportives de Catalunya, entre ells el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i altres institucions esportives.

Des de la Federació volem donar l’enhorabona a totes i tots els guardonats!

Èxit de participació a la Nit de la Vela del CN Cambrils

FCV - Mié, 11/28/2018 - 13:01

Aquest dissabte passat, 24 de desembre, es va celebrar una nova edició de la Nit de la Vela del CN Cambrils, un acte que té com a objectiu homenatjar als membres de l’equip de regates i fer un balanç a la temporada esportiva abans que acabi l’any.

L’acte va ser un gran èxit de participació de tota la família de l’equip de regates. El sopar va comptar amb la presència d’un centenar de persones, entre pares i regatistes. Com cada any la trobada es va celebrar al restaurant del Club Nàutic Cambrils i un cop finalitzat el sopar, el president del Club, Ramon Vallverdú, va fer un balanç de la temporada de l’equip de regates, que ha estat un any més un èxit a tots els nivells, amb grans reptes aconseguits i consolidant el Club com un dels més competitius del panorama nàutic català.

L’acte va estar presidit pel president del CN Cambrils i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Vela, Ramon Vallverdú, i pel president de la Federació, Xavier Torres. Durant el discurs es va posar especial èmfasi en donar la benvinguda als regatistes de l’equip G3 d’Optimist, els més petits del Club i també es va fer menció especial als èxits aconseguits aquesta temporada per l’Alicia Fras i la Maria González en la categoria 29er i en Marcelo Cairo en la categoria de Làser Radial.

Des de la Federació volem donar l'enhorabona al CN Cambrils per un any de grans èxits i de grans reptes!

Podeu consultar la galeria fotogràfica del sopar al Flickr del Club: https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums

El Club Nàutic Vilanova celebra la Gala de la Nàutica i de l’Esport 2018

FCV - Mar, 11/27/2018 - 17:44

El Club Nàutic Vilanova va celebrar dissabte 17 de novembre la Gala de la Nàutica i de l’Esport, un certamen que any rere any va guanyant en solemnitat i rellevància. Aquest acte vol reconèixer l’activitat esportiva i social de diferents membres de les seccions del club i de diferents col·laboradors de l’entitat al llarg d’aquest any.

Enguany la Gala de la Nàutica i de l’Esport es va celebrar a la Daurada Beach Club perquè el club està afrontant en aquests moments la remodelació del seu edifici principal. Tot plegat a l’espera que al juny ja es podrà disposar de les noves instal·lacions que deixaran a Club Nàutic Vilanova en posició d’acollir fins i tot competicions internacionals. A banda d’això, amb aquesta actuació el club farà un pas endavant per fer més accessibles les seves instal·lacions al públic en general per continuar fomentant la pràctica de la nàutica.

La gala de dissabte va comptar, entre d'altres, amb l’assistència Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova, Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació de Vela, i Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. També hi van assistir 150 socis i sòcies de l’entitat que van gaudir de la presentació i animació de Pep Callau, speaker professional del FC Barcelona al Camp Nou.

El Club va premiar a Jöel Freymuth, per la seva magnífica temporada i per seu sotscampionat a la Copa d’Espanya d’Optimist.

Des de la Federació volem felicitar al CN Vilanova per la seva bona feina durant aquest 2018. Enhorabona a tot l'equip que ho fa possible!

14a Regata Solstici d'Hivern de Creuers

FCV - Mar, 11/27/2018 - 11:59

El passat dissabte 24 de novembre va celebrar-se a Palamós la 14a edició de la Regata Solstici d’Hivern de Creuers, amb sortida i arribada a la badia de Palamós i que arriba fins a les Illes Formigues.

La regata ha estat organitzada pel CN Sant Feliu de Guíxols juntament amb l’Escola Nàutica Mediñá.

En categoria No Medits la victòria ha sigut pel Furio Sol de Joan Fages, seguit del Farners d’Enric Lliñas i del Bniz de Domingo Gil en segona i tercera posición, respectivament.

En categoria Medits el Manu Tercer de Lluis Casademont (CNCB & CV Palamós) s’ha endut la victoria seguit de l’Enjolit de Gerard Figueras (CNCB & CV Palamós) i Jordi Gelabert (CN Sant Feliu de Guíxols).

L'Audax de Toni Guiu guanya el Trofeu Santiago Amat 2018

FCV - Mar, 11/27/2018 - 10:55

Aquest passat cap de setmana, 24 i 25 de novembre, el Reial Club Marítim de Barcelona va celebrar el Trofeu Santiago Amat 2018 de creuers ORC. Una regata que recorda i commemora al regatista barcelonès que va ser pioner en l’àmbit de la vela de competició a Espanya, participant en tres olimpíades (1924, 1928 i 1932) i que als Jocs de Los Àngeles de 1932 aconseguí un bronze que esdevingué en la primera medalla olímpica  en vela.

A la regata hi van participar més de 40 embarcacions i l’Audax Energie de Toni Guiu (RCNB) es va proclamar guanyador absolut. El Blue de Diana Corominas (RCNB) i l’Es Tes Unno de Francesc Soldevila (RCNB) van completar el podi en 2a i 3a posició, respectivament.

Enhorabona als guanyadors, participants i al Club organitzador. Des de la Federació ens sumem al record del Santiago Amat!

Podeu consultar les classificacions completes a: http://www.maritimbarcelona.org/wp-content/uploads/pdf/Totes1.pdf

Imatges de la regata: https://bit.ly/2BAxyP6

El Bribón Movistar, campió de Catalunya 2018 de J80

FCV - Lun, 11/26/2018 - 17:27

Aquest cap de setmana el Reial Club Nàutic de Barcelona ha acollit el Campionat de Catalunya de J80 amb un total de 7 embarcacions inscrites i amb la proclamació del Bribón Movistar, patronejat per Marc de Antonio (RCNB), com a campió de Catalunya del 2018. La 2a posició ha estat pel Deckmetal de Josep Maria Pujol (RCNB) i la 3a pel Mikaku de Rosa Artigas (RCNB). El campionat s'ha emmarcat dintre del la II Barcelona Winter Series que organitza el RCNB.

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Arial; panose-1:2 11 6 4 2 2 2 2 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536859905 -1073711037 9 0 511 0;} @font-face {font-family:Verdana; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1593833729 1073750107 16 0 415 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536870145 1073786111 1 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:8.0pt; margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:ES; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:11.0pt; mso-ansi-font-size:11.0pt; mso-bidi-font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:ES; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:8.0pt; line-height:107%;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} --> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:ES; mso-fareast-language:EN-US;}

 

El CCJOR celebra el seu 50è aniversari

FCV - Lun, 11/26/2018 - 13:42

Aquest passat 23 de novembre la Federació Catalana de Vela va organitzar al Barcelona International Sailing Center un emotiu 50è aniversari del 1r curs català i estatal de Jutge de Regates i de la constitució del Comitè Català de Jutges i Oficials de Regates.

Un acte farcit de bona companyia, d’emocions, de somriures i, sobretot, de record per a totes aquelles persones que fa 50 anys van ser pioners i que avui són el mirall on tot el col·lectiu dels jutges es reflecteix.

Entre totes les persones que hi van assistir relacionades amb el col·lectiu, cal destacar, la presència del Sr. Salvat i del Sr. Reixach, integrants d’aquell primer Comitè de Regates. A més a més, durant l’acte s’ha recordat la figura i la importància del Sr. Bernat, un dels pilars del Comitè Català de Jutges i Oficials de Regates que ara coneixem.

L’acte va estar presidit pel president de la Federació, Xavier Torres, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el president del Comité Técnico de Jueces, Luis Ormaechea.

Des de la Federació Catalana de Vela us desitgem 50 anys més de bona salut. Enhorabona!

Imatges de l'acte: https://bit.ly/2ByDUhW

Vídeo Resum: https://www.youtube.com/watch?v=0ZtaPkkqBHA&t=111s

Vídeo Homenatge: https://www.youtube.com/watch?v=gelmWGtajQ4

Fins sempre, Santi!

FCV - Sáb, 11/17/2018 - 12:13

Ahir, a l’edat de 65 anys, el regatista mallorquí - olímpic a Seúl 88 amb la classe Soling - Santi Monjo, va morir a Barcelona. Ens deixa un gran regatista i, sobretot, un gran amic.

Des de la Federació Catalana de Vela traslladem el nostre més sentit condol a família, amics i a tot el col·lectiu de la vela.

Campanya "Aprenem a ser sostenibles"

FCV - Vie, 11/16/2018 - 15:39

Des de la Federació Catalana de Vela, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Residus, amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que es celebrarà del 19 al 25 de novembre, posem en marxa la campanya "Aprenem a ser sostenibles". Una campanya de conscienciació i sensibilització per la prevenció de residus i un ús sostenible dels recursos energètics dels Clubs i Escoles de Vela de Catalunya. Durant aquesta setmana compartirem cada dia un consell per fomentar la sostenibilitat als Clubs i Escoles de Catalunya.

Si vols conèixer els consells que et proposem entra a http://sostenible.vela.cat/aprenem-a-ser-sostenibles/

Hi col·laboren: Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya, Estratègia Marítima de Catalunya 2030 i Escola de capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

 

 

23 de novembre: 50è aniversari CCJOR al BISC

FCV - Vie, 11/16/2018 - 12:33

El pròxim 23 de novembre, el Barcelona International Sailing Center acollirà l’acte de celebració del 50è aniversari del 1r curs català i estatal de Jutge de Regates i de la formació del Comitè Català de Jutges i Oficials de Regates.

Està previst que hi assisteixin més d’un centenar de persones relaciones amb el col·lectiu: Oficials, Jutges, Àrbitres, Balisadors i Mesuradors. Entre tots ells, cal destacar, que hi seran el Sr. Salvat i el Sr. Reixach, integrants d’aquell primer Comité de Regates.

L’acte estarà presidit pel president de la Federació, Xavier Torres, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i la presidenta de la Federación Española de Vela, Julia Casanueva.

Aquest acte està obert a tot el col·lectiu de jutges. Us hi esperem!

Llei de Costes: Reunió amb la delegada del Govern a Catalunya

FCV - Jue, 11/15/2018 - 12:26

El president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, s’ha reunit amb la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Teresa Cunillera, per exposar-li la problemàtica i les inquietuds que tenen els nostres Clubs de Platja amb tot allò que els afecta relatiu al Reglament General de Costes.

Des de la Federació seguim treballant intensament per trobar una solució a l'actual situació d'encallament i inseguretat que pateixen instal·lacions esportives del litoral català.

Els greuges que estan patint actualment els nostres Clubs de Platja són, entre ells, una pressió normativa molt forta, duplicitats administratives i incerteses pel que fa a les pròrrogues, concessions i licitacions. És per això que cal demostrar que la vela forma part de l’entorn de Catalunya i és necessari arribar a un acord beneficiós per tots aquells clubs que lluiten dia rere dia.

Els més de 50 anys que acumulen molts dels clubs presents en la Vela Catalana construeixen una trajectòria plena d’experiència, d’èxits, d’il·lusió i d’empenta. És per això, que un cop més tots navegarem cap a la mateixa direcció.

Finalitza el primer Dimecres de Vela

FCV - Jue, 11/15/2018 - 11:30

Ahir, 14 de novembre, va celebrar-se al Barcelona International Sailing Center de Barcelona la primera sessió dels Dimecres de Vela de la mà de Nando García i la seva ponència “Comunicar de dins a fora”.

Els assistents i tota la gent que va seguir la sessió via streaming van aprendre a millorar les seves capacitats comunicatives mitjançant una ponència divertida, amena i molt propera.

El pròxim Dimecres de Vela serà el 19 de novembre i la temàtica a tractar estarà destinada a Jutges.

Páginas